Våre sertifiseringer speiler våre høye standarder for kvalitet og bærekraft

Vi produserer våre egne merker, Boss og Colmec EcoTire, i Europas mest moderne fabrikker. Vi er både kvalitets- og miljøsertifisert iht. ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

Sertifiseringer i dokumentformat gjøres tilgjengelige av oss på forespørsel.

Kvalitet og miljø

Colmec AB har et kvalitetstyringssystem som oppfyller kravene iht. SS-EN ISO 9001:2015 hva angår produksjon av regummierte dekk samt markedsføring, salg og distribusjon av regummierte og nye lastebil- og bussdekk. Colmec AB er et miljøstyringssystem som oppfyller kravene iht. SS-EN ISO 14001:2015 hva gjelder produksjon av regummierte dekk samt markedsføring, salg og distribusjon av regummierte og nye lastebil- og bussdekk.

ECE R 109

Colmec AB anvender og oppfyller kvalitetsnormene iht. det internasjonale reglementet ECE R 109 ved produksjon av regummierte dekk. Dette gjelder også Colmec-Gruppens produksjonsanlegg i Rudno, Polen.

Kredittverdighet

Colmec AB er veldig stolte og glade over at Nordens ledende kredittvurderingsforetak, UC AB og AAA Soliditet AB, gav kredittvurderingen Høyeste kredittverdighet.

Person håller mobiltelefon i handen och pekar mot skärmen med sin andra hand

La oss fortelle deg mer om våre lønnsomme og holdbare tilbud!

Våre medarbeidere er glade for å gi deg mer informasjon om våre dekk og serviceløsninger og den merverdi det innebærer for deg. Fyll ut skjema så kontakter rett person deg for best mulig hjelp!